6 miljoen euro omzet tijdens Corona!

Hoe doen wij dit?

Schermafbeelding 2021-05-04 174132

Geweldig om te zien dat onze optimalisatiestrategie zichtbaar effect heeft. Wij zorgen voor maximale verkoop door het optimaliseren van de website, het verkeer én de conversies. In een maand tijd wisten we hierdoor meer dan 6 miljoen euro omzet te behalen!

Hoe verhoog je de conversie?

De website moet zijn ingesteld op het genereren van zoveel mogelijk verkopen. Het boekingssysteem optimaliseren we door het proces nauwkeurig in de gaten te houden via Google-Analytics.

Een conversiepercentage van meer dan 10 procent hebben we behaald door de online klantreis kritisch te analyseren. Bij een daling van de conversies kon snel worden achterhaald wat hier de oorzaak van was, en hoe dit cijfer omhoog moest worden gebracht.

We genereren uitsluitend relevante traffic naar de website door de advertenties te targeten op de juiste doelgroep met aansprekende teksten.

Slimme Analytics

Om goede analyses uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je Analytics-account goed staat ingesteld. Is dit niet het geval, dan heb je kans dat er meetfouten worden gemaakt en verkeerde conclusies worden getrokken. Zorg er daarom voor dat ook je Google Ads is gekoppeld, zodat je een volledig beeld krijgt van het verkeer naar je website. Hiermee voorkom je dure campagnes met een laag conversiepercentage.

Wil je meer informatie over het verhogen van de conversie? Neem dan contact op met DBK!

Kom in contact

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!