Case: DeHaan Advocaten en Notarissen

DBK heeft voor De Haan Advocaten & Notarissen in korte tijd twee websites gerealiseerd. Gecombineerd met de succesvolle marketingstrategie was er in no-time een maximum aantal aanmeldingen voor de webinars & workshops!

Laat je ook adviseren! Verder lezen

  • Adverteren
  • Banner ontwikkeling
  • Tag Management
  • Social media advertising
  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling

Twee nieuwe websites voor DeHaan Advocaten en Notarissen

Strak design, gebruiksvriendelijk en een frisse uitstraling! Aansluitend bij de huisstijl van DeHaan.

Over DeHaan

DeHaan Advocaten en Notarissen is de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. Met 130 medewerkers en verschillende vestigingen door het land heeft DeHaan ontzettend veel expertise en ervaring in huis om een ieder op juridisch gebied naar een hoger plan te tillen. Ze stellen graag hun kennis beschikbaar en hebben dit gedaan middels twee gloednieuwe websites en het geven van webinars, waarvoor DBK de online promotie heeft gedaan.

De nieuwe websites

De twee websites die DBK voor DeHaan heeft ontwikkeld zijn reorganisatieplan.nu en nowregeling.nu. De NOW-regeling is in april 2020 in het leven geroepen ter ondersteuning van werkgevers. Het is een redelijk ingewikkelde regeling, waarbij je als werkgever aan een aantal voorwaarden moet voldoen om aanspraak te maken op vergoeding. Om dit helder en overzichtelijk te maken voor werkgevers wilde DeHaan een informatieve website waarin de hoofdlijnen van de NOW-regeling direct duidelijk waren. Ook was er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de specialisten van DeHaan en kon je je aanmelden voor het webinar.

Ten gevolge van de coronacrisis zitten veel MKB’ers in zwaar weer. Een reorganisatie is of was voor sommige bedrijven helaas onontkomenlijk. Om werkgevers hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen hebben de arbeidsrechtspecialisten van DeHaan hun krachten gebundeld voor de nieuwe website: reorganisatieplan.nu. Op deze website is informatie te vinden voor werkgevers over reorganiseren, zijn er verschillende whitepapers en een e-book over reorganiseren te downloaden en kan je je aanmelden voor de webinar van De Haan over het opstellen van een reorganisatieplan.

Onze specialisten

Afbeelding van specialist

IJje-Roel

Verantwoordelijk voor:

Design websites Ontwikkelen banners
Afbeelding van specialist

Kelvin

Verantwoordelijk voor:

Ontwikkelen websites
Afbeelding van specialist

Froucke

Verantwoordelijk voor:

Online Marketing

Ook een online eindbaas worden?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Afspraak maken
Vorige case

Dolfinarium

Bekijk ook andere klant projecten en ontdek wat strategie op basis van echte cijfers kan opleveren.

Volgende case

Osdorpplein

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!