Over DBK

Wie zijn wij en wat doen wij?

DBK gelooft in het maximale halen uit online business. DBK wil opdrachtgevers laten groeien! Wij geloven ook in snelle en persuasieve websites en verder denken dan de rest. Daarom legt DBK voor opdrachtgevers de essentiële basis voor een succesvolle toekomst. Wie is DBK en waar staan wij voor?

DBK

Masters in Online Business

DBK is in 2012 opgericht door Schelte Meinsma. Destijds onder de naam 'De Beste Koffie'. Waarom? Onder het genot van een goede kop koffie worden de beste gesprekken gevoerd en ontstaan de beste ideeën. Omdat wij een duidelijker beeld wilden schetsen over waar wij voor staan, hebben we in 2014 besloten om verder te gaan onder onze huidige naam: DBK. Kort en krachtig. Met als pay off: masters in online business, want daar staan we voor.

DBK | Masters in Online Business

We zijn trots te kunnen zeggen dat we sinds de oprichting van DBK elk jaar groeien. Daarom zijn wij in 2017 verhuisd naar een gloednieuw kantoorpand in Heerenveen, in het nieuwe Thialf. Topsport meets talent. Wat is er zo uniek aan ons? Wij sturen op basis van cijfers, en niet op basis van gevoel of ervaringen. We zorgen ervoor dat alle online resultaten meetbaar zijn en maken beslissingen op basis van data uit het verleden. Op die manier zorgen we voor meer bezoekers, verhogen we de orderwaarde én conversies. Omdat we alles meetbaar maken, kunnen opdrachtgevers precies zien hoe campagnes hebben gepresteerd. Wel zo prettig.

Ons doel

Wij maken (en houden) onze opdrachtgevers graag tevreden. Wij zijn partners van onze opdrachtgever en ze betalen ons pas als ZIJ succes hebben. Om groei voor onze opdrachtgevers mogelijk te maken hebben we op rendement gerichte online marketeers in dienst, die met humor en toewijding durven op te treden als partner van onze opdrachtgever. Waar nodig worden zij ondersteund door front-end developers en back-end developers die er plezier in hebben om snelle en gebruiksvriendelijke online-omgevingen te bouwen.

Als jij de ambitie hebt om te groeien, dan worden wij graag jouw partner. Wij zijn veeleisend voor onszelf, maar ook voor onze partners. Durf jij de stap te zetten om jouw dromen te realiseren en ben je benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op Bekijk onze mogelijkheden

Cases

Bekijk onze opdrachtgevers en de successen die we hebben behaald in de afgelopen jaren.

Bekijk onze cases
10 hardwerkende specialisten

10 hardwerkende specialisten

Bij DBK werken 10 werknemers die allemaal een eigen specialiteit hebben. Samen vormen we een geheel en beschikken we over onwijs veel kennis.

Korte ontwikkeltijd

Korte ontwikkeltijd

Wij staan voor snelheid! Niet alleen voor snelle websites, maar ook voor een snelle ontwikkeltijd. Dat vinden wij belangrijk.

Rocket League toernooien

Rocket League toernooien

Bij DBK horen 'verplichte' rocketleague toernooien, we worden steeds beter!

Ook een online eindbaas worden?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Afspraak maken

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!