Case: Dolfinarium

De ervaring van een dagje weg begint al thuis! DBK begrijpt dit en bouwde de razendsnelle, gebruiksvriendelijke (ook in beheer!) en unieke site voor het Dolfinarium. We zijn trots op de samenwerking en het resultaat!

Laat je adviseren! Bekijk de nieuwe website

  • Conversie optimalisatie
  • Toegankelijkheid
  • Usability
  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Zoekmachine optimalisatie

HET UITHANGBORD VOOR DOLFINARIUM

Informatief, aantrekkelijk, razend snel en doelgericht. De nieuwe site is dolFijn!

Het Dolfinarium

Het Dolfinarium biedt bezoekers – als enige in Nederland – de kans om dolfijnen te ontmoeten. Het is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Al sinds 1965 bezorgt het Dolfinarium bezoekers een onvergetelijk dagje uit. Tegenwoordig trekt het park jaarlijks bijna een miljoen bezoekers! Uiteraard leidt dit tot veel online bezoekers, die door middel van een gebruiksvriendelijke en snelle site hun unieke ervaring willen beginnen!

Een website op maat!

DBK heeft aan de hand van deze doelen een frisse, informatieve en moderne site gebouwd, terwijl de stijl van het park behouden is. De opvallende banner van de site neemt je meteen mee in de sfeer van het Dolfinarium, terwijl het uiteindelijke doel van de site duidelijk in het zicht geplaatst wordt: conversie! De openingstijden, kortingen en een opvallende ‘Koop tickets’ button zijn niet te missen!

Gebruikersgemak betekent veel voor DBK. Niet alleen paginabezoekers verdienen een gemakkelijke ervaring, juist ook de medewerkers van het Dolfinarium! DBK richt de site zo in dat zij eenvoudig zelf nieuwe landingspagina’s kunnen maken of aanpassingen doen op bestaande pagina’s.

Er is een koppeling gemaakt met het ticketsysteem van het Dolfinarium zelf, waardoor bezoekers op gemakkelijke wijze hun tickets kunnen boeken voor hun dagje weg! Bij het bouwen van de website heeft DBK uiteraard rekening gehouden met technische SEO (Search Engine Optimization) optimalisatie. De website is supersnel, wordt geleverd met een XML-sitemap en een SSL-certificaat en de website is responsive. Dit houdt in dat deze zich automatisch aanpast naar de grootte van je beeldscherm.

Om high performance en beveiliging van de website te kunnen garanderen, wordt gebruik gemaakt van Cloudflare. Het maakt de website supersnel en biedt extra veiligheid. Zo worden bijvoorbeeld hackers en ongewenste bezoekers op afstand gehouden.

Onze specialisten

Afbeelding van specialist

IJje-Roel

Verantwoordelijk voor:

Designer
Afbeelding van specialist

Kelvin

Verantwoordelijk voor:

Developer
Afbeelding van specialist

Guido

Verantwoordelijk voor:

Developer

Ook zo'n website voor jouw business?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Afspraak maken
Vorige case

e-Village

Bekijk ook andere klant projecten en ontdek wat strategie op basis van echte cijfers kan opleveren.

Volgende case

DeHaan Advocaten en Notarissen

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!