Case: Dolfinarium

DBK heeft de gloednieuwe website voor het Dolfinarium in Harderwijk gebouwd. Fris, gebruiksvriendelijk, herkenbaar en ook nog eens gemakkelijk te beheren. Ondanks de coronacrisis tóch gewoon live!

Laat u ook adviseren Bekijk de nieuwe website

  • Conversie optimalisatie
  • Toegankelijkheid
  • Usability
  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Zoekmachine optimalisatie

Nieuwe website voor Dolfinarium

De nieuwe website van het Dolfinarium is dolFijn! Fris en gebruiksvriendelijk, maar toch vertrouwd.

Over het Dolfinarium

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Het park is de enige plaats in Nederland waar je dolfijnen kunt ontmoeten. Al sinds 1965 bezorgt het Dolfinarium bezoekers een onvergetelijk dagje uit. Tegenwoordig trekt het park jaarlijks bijna een miljoen bezoekers. Je kunt dus wel stellen dat ook de website druk bezocht wordt en dat snelheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel staat.

De nieuwe website

De nieuwe website van het Dolfinarium is fris en modern, maar de vertrouwde stijl van het park is behouden. De website is informatief en boordevol informatie. Toch heeft de website een conversiegericht karakter. Zo is duidelijk zichtbaar waar tickets te bestellen zijn en wordt je met een speelse animatie af en toe herinnerd aan de “Koop tickets”-knop.

De website is gemakkelijk in beheer. Zo kunnen de medewerkers van het Dolfinarium eenvoudig zelf nieuwe landingspagina’s maken of aanpassingen doen op bestaande pagina’s.

Er is een koppeling gemaakt met het ticketsysteem van het Dolfinarium zelf, waardoor bezoekers op gemakkelijke wijze hun tickets kunnen boeken voor hun dagje weg! Bij het bouwen van de website heeft DBK uiteraard rekening gehouden met technische SEO (Search Enginge Optimization) optimalisatie. De website is supersnel, wordt geleverd met een XML sitemap en een SSL-certificaat en de website is responsive, wat inhoudt dat deze zich automatisch aanpast naar de grootte van je beeldscherm.

Om high performance en beveiliging van de website te kunnen garanderen, wordt gebruik gemaakt van Cloudflare. Het maakt de website supersnel en biedt extra veiligheid. Zo worden bijvoorbeeld hackers en ongewenste bezoekers op afstand gehouden.

Onze specialisten

Afbeelding van specialist

IJje-Roel

Verantwoordelijk voor:

Designer
Afbeelding van specialist

Kelvin

Verantwoordelijk voor:

Developer
Afbeelding van specialist

Guido

Verantwoordelijk voor:

Developer

Ook zo'n website voor jouw business?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Afspraak maken
Vorige case

e-Village

Bekijk ook andere klant projecten en ontdek wat strategie op basis van echte cijfers kan opleveren.

Volgende case

DeHaan Advocaten en Notarissen

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!