Bel ons op 050-2110012

0

Case: Kenonz

Tinder voor de perfecte match - DBK ontwikkelde voor detacheringsbureau Kenonz de KENMIJ app.

Laat u ook adviseren! Verder lezen

  • App ontwikkeling
  • Ionic
  • Laravel

Over Kenonz

Kenonz is een detacheringsbureau dat in 2012 opgericht is in het Friese Gorredijk. Nu, 7 jaar later, worden ruim 220 medewerkers door het hele land gedetacheerd en zijn er ook kantoren in Apeldoorn en Hoorn.

Met persoonlijk contact als onderscheidende kracht groeit Kenonz als kool. En het bedrijf is nog lang niet uitgegroeid.

KENMIJ app

DBK ontwikkelde voor Kenonz de KENMIJ app. Deze app brengt op een laagdrempelige manier de competenties en persoonlijkheid van een sollicitant in kaart.

De KENMIJ app is vergelijkbaar met Tinder. Je beantwoordt vragen met ‘ja’ of ‘nee’ door naar links of rechts te swipen. Wanneer je alle vragen beantwoord hebt, maakt de app een overzicht van jouw competenties, hobby’s, interesses, ambities en fitheid. De app maakt gebruikt van bestaande en erkende persoonlijkheidstesten.

De app is te gebruiken op individueel niveau, maar ook op teamniveau. Laat alle medewerkers van een organisatie of afdeling de test doen en er ontstaat een compleet beeld van de samenstelling van het team. Je ziet in één oogopslag waar de kwaliteiten van de teamleden zitten en dus ook welke competenties er wellicht nog missen. Hierdoor is het mogelijk gericht op zoek te gaan naar kandidaten die van toegevoegde waarde zijn binnen het team.

Ook een online eindbaas worden?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Afspraak maken
Vorige case

MijnGAscore.nl

Bekijk ook andere klant projecten en ontdek wat strategie op basis van echte cijfers kan opleveren.

Volgende case

WestCord Hotels

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!