Case: Kenonz

Tinder voor de perfecte match - DBK ontwikkelde voor detacheringsbureau Kenonz de KENMIJ app.

Laat je ook adviseren! Verder lezen

  • App ontwikkeling
  • Ionic
  • Laravel
  • Pushnotificaties
  • Koppeling Recruitmentsoftware

Over Kenonz

Kenonz is een detacheringsbureau dat in 2012 opgericht is in het Friese Gorredijk. Nu, 7 jaar later, worden ruim 220 medewerkers door het hele land gedetacheerd en zijn er ook kantoren in Apeldoorn en Hoorn.

Kenonz heeft als belangrijke onderscheidende kracht het persoonlijke contact: de persoon achter de kandidaat staat centraal voor Kenonz. De werkwijze van Kenonz kenmerkt zich door persoonlijk contact en áltijd op zoek zijn naar de beste match tussen kandidaat en werkgever.

KENMIJ app

DBK ontwikkelde voor Kenonz de KENMIJ app. Deze app brengt op een laagdrempelige manier de competenties en persoonlijkheid van een sollicitant in kaart, zodat je op basis van jouw profiel gematcht kan worden aan een werkgever/functie.

De KENMIJ app is vergelijkbaar met Tinder. Je beantwoordt vragen met ‘ja’ of ‘nee’ door naar links of rechts te swipen. Wanneer je alle vragen beantwoord hebt, maakt de app een overzicht van jouw competenties, hobby’s, interesses, ambities en fitheid. Hier ontvangt de kandidaat een persoonlijk rapport van.

De app is te gebruiken op individueel niveau, maar ook op teamniveau. Laat alle medewerkers van een organisatie of afdeling de game spelen en er ontstaat een compleet beeld van de samenstelling van het team. Je ziet in één oogopslag waar de kwaliteiten van de teamleden zitten en dus ook welke competenties er wellicht nog missen. Hierdoor is het mogelijk gericht op zoek te gaan naar kandidaten die van toegevoegde waarde zijn binnen het team.

Door middel van een API is de app gekoppeld aan de recruitmentsoftware waar Kenonz gebruik van maakt. Tevens is de mogelijkheid tot het sturen van pushnotificaties ingebouwd, waardoor Kenonz de kandidaten heel makkelijk kan bereiken als er bijvoorbeeld nieuwe swipes klaarstaan.

Onze specialisten

Afbeelding van specialist

Kelvin

Verantwoordelijk voor:

App ontwikkeling
Afbeelding van specialist

IJje-Roel

Verantwoordelijk voor:

App design
Afbeelding van specialist

Froucke

Verantwoordelijk voor:

Nieuwste ontwikkelingen app

Ook een online eindbaas worden?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Afspraak maken
Vorige case

MijnGAscore.nl

Bekijk ook andere klant projecten en ontdek wat strategie op basis van echte cijfers kan opleveren.

Volgende case

UMCG Anatomy Gym

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!