#Cialdini

Martin van Kranenburg deelt magic!

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten. DBK heeft Martin gevraagd om in een 'Conversion is in the brain'-sessie jou te laten zien hoe de principes van Cialdini toe te passen zijn in de online wereld.

Robert Cialdini is alom bekend vanwege zijn klassieker Influence: The Psychology of Persuasion. In deze internationale beststeller beschrijft Cialdini zes principes om te beïnvloeden. Martin van Kranenburg heeft deze principes vertaald naar de online wereld. Martin is sinds 1998 online specialist en hij traint en helpt mensen en bedrijven om nog meer conversie te realiseren.

DBK heeft Martin gevraagd om zijn ‘magic’ met jou te delen. Hij laat jou in deze ‘Conversion is in the brain’-sessie zien hoe je  betere webteksten kan schrijven, betere content aan te bieden, betere webpagina’s te maken om daarmee je conversie te verhogen. Je krijgt inzicht in de principes van Cialdini:

  • sociale bewijskracht,
  • autoriteit,
  • schaarste,
  • commitment en consistentie,
  • sympathie,
  • wederkerigheid

Op 23 juni 2017 doet Martin uit de doeken hoe je de principes van Cialdini online toepast. Jij bent hierbij van harte welkom. We starten om 14:30 uur. Dit doen we in de topsportomgeving van Thialf. Jouw inbreng is mede bepalend voor de eindtijd, maar om 17:30 uur stoppen we echt onder het genot van een borrel. Aan deze sessie zijn voor jou geen kosten verbonden.

 

Conversion is in the brain-sessie

Meld je nu aan voor de sessie op 23 juni 2017!

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!