#daretoshare

DBK deelt bewust kennis

Sharing = caring

DBK gelooft in het maximale halen uit online business, wij geloven ook in snelle websites en verder denken dan de rest. Dit begint met het hebben van kennis van zaken. Niet voor niets stellen wij dat digitaal een ambacht is en dat wij dit ambacht aardig beheersen. Onder het motto sharing is caring delen wij kennis. Kennis is macht, maar vooral als je het deelt. Delen is vermenigvuldigen. Zo, genoeg clichés om te onderstrepen dat kennis voor DBK van groot belang is. 

DBK deelt in allerlei sessies kennis, maar ons belangrijkste programma is het DBK Talent Program. Daarnaast organiseren wij bijvoorbeeld sessies over Cialdini, de werking van Criteo, de invloed van Whatsapp-advertising en alle andere onderwerpen die onze interesse op dat moment hebben. Dit doen wij ook bijvoorbeeld voor de studenten die lid zijn van de MARUG.

DBK Talent Program

Iedere nieuwe medewerker doet mee aan het DBK Talent Program. Maar ook medewerkers van onze klanten nemen deel aan het DBK Talent Program. Ons Program bestaat uit verschillende sessies waarin alle aspecten van online business aan bod komen. De bedoeling van het Talent Program is om je breed op te leiden en zodoende te voorzien van veel kennis op het gebied van online business. De sessies behandelen onder andere de volgende onderwerpen:

  • De door DBK ontwikkelde filosofie van de Omgekeerde ROI
  • Het door DBK ontwikkelde Online Prestatie Model
  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Tag Manager
  • Conversie optimalisatie
  • Online tools

Tijdens het Talent Program doe je niet alleen veel kennis op over alle verschillende aspecten van online marketing. Er worden veel klantcases behandeld om direct de link te leggen met de praktijk. Wij verwachten dat de deelnemers van het DBK Talent Program certificaten op het gebied van Google Analytics en Google Adwords behalen. Klanten die met ons werken in het Online Prestatie Model hebben minimaal één medewerker in dienst die Analytics en Adwords gecertificeerd is. Ben je medewerker van een klant van ons en heb je interesse in het DBK Talent Program? Neem dan contact met ons op!

Kom in contact

Ook een online eindbaas worden?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Afspraak maken

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!