Revenue Hacking

Vanuit onze fact-based & succes-based filosofie nemen we ’t liefst zo veel mogelijk voor je uit handen. Zodat we gezamenlijk kunnen werken aan het vergroten van jouw online omzet of andere online doelstellingen, Revenue Hacking noemen we dat. Opdrachtgevers betalen ons voor de gerealiseerde omzet. Meer omzet voor de opdrachtgever betekent ook meer omzet voor ons! Zij hebben hoge verwachtingen en wij voldoen hier graag aan. Het liefste overtreffen we de verwachtingen.

Revenue Hacking werkt als jij dat wilt én er klaar voor bent. Wij gaan een samenwerking aan, waarbij we als partners samenwerken. Gezamenlijk onderzoeken wij of dit bij jouw bedrijf past. Als dat het geval is, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag om jouw bedrijf nog succesvoller te laten worden!

Rekenvoorbeeld Revenue Hacking

Hieronder zie je hoe wij invulling geven aan Revenue Hacking

  • Doelstelling voor jouw bedrijf in 2018:  € 3.000.000,-
  • Gemiddelde orderwaarde is € 300,-
  • Benodigde orders = € 3.0o0.000,- / € 300,- = 10.000 orders
  • De conversie van de online bezoekers bedraagt 1%

Dit betekent dat we 1.000.000 bezoekers nodig hebben op jaarbasis, tenzij we de orderwaarde of het conversiepercentage verhogen. Op basis van de beschikbare data adviseren wij wat mogelijk is. Gezamenlijk bepalen we hoe we die bezoekers gaan werven, welk marketingbudget is benodigd en welke prestatie-afspraak wij met jou gaan maken. Ons rendement is afhankelijk van de betrouwbaarheid van de uitkomsten van onze Revenue Hacks. Wij durven het aan, jij ook?

Loop binnen!

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!