Online marketing advies

Zoek je naar een partner voor online marketing advies? Bij DBK hebben we jarenlange ervaring met online marketing. Deze ervaring delen we graag. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Online marketing advies van DBK

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Wil je ook graag aan de slag met marketing, maar weet je niet waar je moet beginnen. Dan is het de moeite waard om op zoek te gaan naar een geschikte partner voor marketingadvies. DBK is zo’n partner. Wij zijn experts in online marketing. Wij kunnen je helpen met het opstellen van een marketingstrategie, maar ook met het uitvoeren ervan. Samen vergroten we jouw online succes. Ben je benieuwd wat we doen en hoe we te werk gaan? Lees meer over onze werkwijze.

Bekijk onze werkwijze

Over ons

Sinds 2012 verzorgen wij de online marketing van verschillende bedrijven. Wij werken op basis van cijfers. Voor ons is data cruciaal, want zonder data is sturen onmogelijk. Daarom is de basis van een online marketingstrategie bij ons altijd het juist instellen van Google Analytics. Dit betekent dat we checken of de data ‘schoon’ is, zodat we goed kunnen meten wat de marketing straks oplevert. Wanneer dit is geregeld gaan we van start. Dit is de start voor groei van jouw online business. We werken op basis van jouw wensen en nemen de data als uitgangspunt. Samen met jou beslissen we welke doelen we instellen in Google Analytics. Dit kunnen bijvoorbeeld offerteaanvragen zijn, nieuwsbriefinschrijvingen, clicks op telefoonnummers en nog veel meer.
Ben je benieuwd naar de partijen met wie wij samenwerken? Bekijk dan onze cases.

Bekijk onze cases

Hoe we te werk gaan

Bij DBK geloven wij dat digitaal een ambacht is. Bij het uitvoeren van deze ambacht spelen verschillende indicatoren een rol. Deze indicatoren zijn gewenste omzet, gemiddelde klantwaarde en conversieratio. Deze factoren bepalen hoeveel verkeer er op jouw website nodig is om de gewenste omzet te behalen. Bij DBK noemen we dit de omgekeerde ROI (Return On Investment). Bekijk onze homepage en vul onze Omgekeerde ROI-tool direct in!

Op basis van de omgekeerde ROI, beslissen we samen met jou hoe we het benodigde aantal websitebezoekers gaan bereiken. Denk hierbij aan adverteren via Google Ads, social media advertising, een SEO-strategie, en meer.

Bekijk onze homepage

Meer weten over online marketingadvies van DBK?

Neem gerust contact met ons op en kom eens langs voor een kop koffie.

Kom in contact ➝

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!