Op zoek naar een online marketing consultant?

Wij delen graag onze kennis van online marketing. Benieuwd wat wij als online marketing consultant voor je kunnen betekenen?

Online marketing consultant

Een goede online strategie wordt steeds belangrijker. Maar voor een goede strategie is ook tijd en kennis nodig. Ontbreekt dit in jouw bedrijf, maar wil je toch online marketing inzetten om jouw product of dienst aan de man te brengen? Dan kan DBK je helpen. Wij zijn een allround online marketing bureau. Dat betekent dat we je over alles op het gebied van online marketing kunnen adviseren. Van Search Engine Advertising (SEA) tot affiliate marketing. En zelfs het design en onderhoud van jouw website. Ben je benieuwd hoe we te werk gaan? Bekijk onze werkwijze.

Bekijk onze werkwijze

Over ons

DBK bestaat al sinds 2012. We hebben inmiddels dus al flink wat ervaring in online marketing. Cijfers zijn belangrijk voor ons. Zonder cijfers en data is het gericht inzetten van online marketing onmogelijk. Daarom is de basis van een online marketingstrategie bij ons altijd het juist instellen van Google Analytics. Dit betekent dat we checken of de data ‘schoon’ is, zodat we goed kunnen meten wat de marketing straks oplevert. Wanneer dit is geregeld gaan we van start. Dit is de start voor groei van jouw online business. We werken op basis van jouw wensen en nemen de data als uitgangspunt. Samen met jou beslissen we welke doelen we instellen in Google Analytics. Dit kunnen bijvoorbeeld offerteaanvragen zijn, nieuwsbriefinschrijvingen, clicks op telefoonnummers en nog veel meer.
Ben je benieuwd naar de partijen met wie wij samenwerken? Bekijk dan onze cases.

Bekijk onze cases

Samenwerken met de online marketing consultants van DBK?

Neem gerust contact met ons op en kom eens langs voor een kop koffie.

Kom in contact ➝

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!