Online Prestatie Model

Omdat jouw rendement ook het onze is

Vanuit onze fact-based & succes-based filosofie nemen we ’t liefst zo veel mogelijk voor je uit handen. Zodat we gezamenlijk kunnen werken aan het vergroten van jouw online omzet of andere online doelstellingen. Opdrachtgevers betalen ons voor het behaalde rendement. Meer rendement voor de opdrachtgever betekent ook meer omzet voor ons! Zij hebben hoge verwachtingen en wij voldoen hier graag aan. Het liefste overtreffen we de verwachtingen.

Ons online prestatiemodel werkt als jij dat wilt én er klaar voor bent. Wij gaan een samenwerking aan, waarbij we als partners samenwerken. Met ons Online Prestatie Model onderzoeken wij of dit bij jouw bedrijf past. Als dat het geval is, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag om jouw bedrijf nog succesvoller te laten worden!

Rekenvoorbeeld Online Prestatie Model

Hieronder zie je hoe wij invulling geven aan het Online Prestatie Model

  • Doelstelling voor jouw bedrijf in 2021:  € 3.000.000,-
  • Gemiddelde orderwaarde is € 300,-
  • Benodigde orders = € 3.0o0.000,- / € 300,- = 10.000 orders
  • De conversie van de online bezoekers  bedraagt 1%

Dit betekent dat we 1.000.000 bezoekers nodig hebben op jaarbasis, tenzij we de orderwaarde of het conversiepercentage verhogen. Op basis van de beschikbare data uit ons Online Prestatie Model adviseren wij wat mogelijk is. Gezamenlijk bepalen we hoe we die bezoekers gaan werven, welk marketingbudget is benodigd en welke prestatie-afspraak wij met jou gaan maken. Ons rendement is afhankelijk van de betrouwbaarheid van de uitkomsten uit de Online Prestatie Model. Wij durven het aan, jij ook?

Loop binnen!

Ook een online eindbaas worden?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Afspraak maken

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!