Nieuwe site FreshTV laat zien dat FreshTV de #1 Video Marketing Specialist is

DBK heeft voor FreshTV een nieuwe website ontwikkeld. FreshTV is de #1 Video Marketing Specialist en de site moet dit natuurlijk ook uitstralen en verder onderbouwen. Op de homepage hebben we een videoheader opgenomen met daarin meerdere video’s, zodat duidelijk is hoe FreshTV krachtige videofilms, doeltreffende animatiefilms en effectieve commercials maakt.

Lees verder over alle functionaliteiten >

Naar de website van FreshTV

  • Conversiegericht
  • Snelle ontwikkeltijd
  • Gebruiksvriendelijk

Fresh from the presh!


De elementen uit de huisstijl zijn in één geheel verwerkt in de site. De site bevat natuurlijk veel videomateriaal, die nog verder onderbouwen waar FreshTV voor staat. Dat onze gezamenlijke aanpak werkt, blijkt uit de stevige stijging van het aantal leads dat via de site is gerealiseerd.

Bekijk de websiteNeem contact op

FreshTV.nl is gemaakt met WordPress. DBK heeft het CMS erg gebruiksvriendelijk ingericht. Voor FreshTV hebben we gebruik gemaakt van veel verschillende custom post types die onderling ook weer kunnen worden gekoppeld. Een medewerker hoef je dus maar op 1 plek in te voeren en overal waar deze medewerker op de website wordt getoond, wordt de content aangepast.

Zelfs van iets gewoons als het laten zien van de openingstijden heeft DBK een designfeestje gemaakt. Het is is iets kleins, maar het maakt duidelijk hoe DBK werkt. De openingstijden kunnen worden gepland en de bereikbaarheid wordt hier actief op de site voor aangepast, want uiteindelijk zijn de details wezenlijk. Als FreshTV niet bereikbaar is, dan wordt het telefoonnummer actief vervangen door een ‘bel me terug’-formulier. De formulieren zijn direct gekoppeld met het CRM van FreshTV. FreshTV staat voor trots, geluk en succes en met de ontwikkeling van deze site heeft DBK daar een steentje aan bijgedragen.

FreshTV

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!