Zoekmachine adverteren

Adverteren in Google of Bing? DBK helpt je verder.

Waarom adverteren in zoekmachines?

Jouw organisatie wil beginnen met advertenties, maar waarom? Misschien omdat je een advertentie van jouw concurrent in Google zag? Of heb je er eens van gehoord en lijkt het je nuttig? De reden is voor ons niet belangrijk, maar adverteren in zoekmachines helpt. Gemiddeld gezien komt zo’n 50 tot 60 procent van website bezoekers uit online advertenties. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie komt jouw bedrijf met zoekmachine adverteren direct bovenaan in Google! Wil jouw organisatie hier ook mee beginnen, maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Jij geeft aan hoeveel budget beschikbaar is en wij regelen dat jouw advertenties strak zijn opgezet! Adverteren in zoekmachines biedt veel kansen voor het verhogen van de omzet. Wacht geen dag langer en bekijk de mogelijkheden.

De mogelijkheden

De mogelijkheden binnen zoekmachine adverteren

Binnen het adverteren in zoekmachines lopen de opties uiteen. Elke zoekterm waarvan jij vindt dat jouw advertentie moet worden getoond, voegen wij toe. Andersom is het ook mogelijk. Wanneer jouw advertentie bij een bepaalde zoekterm juist niet moet worden getoond regelen wij dit. Bij zoekmachine adverteren heb je de touwtjes zelf in handen. Per dag een maximaal budget toevoegen kan. Daarnaast zijn er binnen het adverteren mogelijkheden voor verschillende betalingsmodellen. Je kunt ervoor kiezen om te betalen per klik, maar ook per duizend vertoningen van je advertentie. Dit hangt allemaal samen met het doel van zoekmachine adverteren.

Meer dan alleen SEA

Onze diensten gaan verder dan alleen het adverteren in zoekmachines. Wij regelen alles omtrent online marketing voor jou, inclusief het design & development van jouw nieuwe website. Een aantal van deze diensten:

✔  Zoekmachine optimalisatie
✔  E-mail marketing
✔  Social media advertising
✔  Banner ontwikkeling
✔  Ontwerpen website

Klaar om de samenwerking aan te gaan? Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we alle mogelijkheden binnen zoekmachine adverteren met je door. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil adverteren Over ons

Meer weten over zoekmachine adverteren bij DBK?

Wil je jouw online business ook naar een hoger niveau tillen? Neem dan gerust contact op met DBK en kom eens langs voor een kop koffie.

Kom in contact ➝

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!