Zoekmachine marketing

Adverteren in zoekmachines als Google en Bing? DBK helpt je verder.

Wat is zoekmachine marketing?

Voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf is zoekmachine marketing van uiterst belang. Per seconde worden er 40.000 zoekopdrachten in Google uitgevoerd. Eén van die opdrachten kan een potentiële klant zijn en die wil je niet missen. Daarom is het belangrijk om goed te scoren in Google. Echter, blijkt dit voor veel bedrijven lastig te zijn. Wij helpen jou met zoekmachine marketing en zorgen ervoor dat jouw website altijd gevonden wordt op relevante zoekopdrachten.

Binnen zoekmachine marketing zijn twee manieren toepasbaar. De eerste manier is door middel van zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. De tweede manier is met behulp van betaalde advertenties, beter bekend als SEA. Wij doen beide manieren van zoekmachine marketing en hebben nog veel meer mogelijkheden. Vul direct ons omgekeerde ROI model in en bekijk hoeveel traffic jouw website nodig heeft om jouw doelen te behalen.

Over ons

SEO of SEA?

Nu je weet dat er binnen zoekmachine marketing twee opties zijn wil je vast weten welke voor jou geschikt is. Wij adviseren vaak beide. Ten eerste wil je zoveel mogelijk organisch worden gevonden zodat je niet hoeft te betalen voor het feit dat mensen jouw website bezoeken. Maar hoog organisch scoren vergt tijd en soms wil je direct resultaat zien. Daarom zijn er advertenties waarmee je direct met hoog scoort in de zoekmachine! Wij regelen beide voor jou. We creëren geschikte campagnes en advertenties en daarnaast schrijven we conversiegerichte landingspagina’s zodat je op den duur organisch gaat scoren. Wij hebben hiervoor onze eigen werkwijze.

Werkwijze

Alle mogelijkheden binnen DBK

Naast en binnen zoekmachine marketing is DBK gespecialiseerd in meer. Een aantal zaken die wij ook doen:

✔  Remarketing
✔  Banner ontwikkeling
✔  Design & Development
✔  Usability testen
✔  Dashboarding

Ben jij klaar om jouw online vindbaarheid te vergroten? Wij helpen jou hiermee. In een gesprek kijken we naar de doelstellingen. Op basis hiervan beslissen we samen wat er nodig is om deze doelstellingen te behalen. In voor een goed gesprek met een kop koffie? Kom vrijblijvend langs en anders komen we graag bij jou.

Kom in contact Een aantal cases

Meer weten over zoekmachine marketing bij DBK?

Wil je jouw online business ook naar een hoger niveau tillen? Neem dan gerust contact op met DBK en kom eens langs voor een kop koffie.

Kom in contact ➝

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!