App ontwikkeling

Een app laten maken? Bij DBK ontwikkelen we apps voor iOS en Android. Meer weten?

App ontwikkeling bij DBK

Bij DBK hebben we al jaren ervaring met de ontwikkeling van apps. Wanneer je jouw app ontwikkeling uitbesteedt aan DBK, krijg je daar een transparante samenwerking en een gebruiksvriendelijke app voor terug. Onze developers ontwikkelen apps in de vetste designs, geheel op maat naar jouw wensen.

Hoe we te werk gaan? Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen, en daarmee gaan onze developers aan het werk. Met de ervaring die we in huis hebben zijn we in staat iedere app een unieke eigen stijl te geven. Gedurende het project is er ruimte voor feedback. Zo sturen we naar het perfecte eindresultaat.

Meer weten?

Design

Niet alleen de functionaliteit en het gebruiksgemak van een app is belangrijk, ook het design moet er strak uitzien. Uiteraard staan jouw wensen bij ons hoog in het vaandel. Aan de hand daarvan gaan onze developers aan de slag.

Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk bijvoorbeeld de Kenonz case. DBK ontwikkelde voor detacheringsbureau Kenonz de KENMIJ app. Deze app is vergelijkbaar met Tinder. Je beantwoordt vragen met ‘ja’ of ‘nee’ door naar links of rechts te swipen. Hierdoor ontstaat een persoonlijk rapport met daarin inzichten in de persoonlijkheid en competenties van een sollicitant.

Bekijk onze cases

Wil je meer weten over app ontwikkeling bij DBK?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Kom in contact

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!