Carrière bij DBK

Binnen DBK bieden we veel mogelijkheden om jouw carrière verder te ontwikkelen.

Vacatures

We zijn binnen anderhalf jaar uitgegroeid tot een, in de online business, leidend bedrijf. Door onze snelle groei zijn we continue op zoek naar potentiële masters in online business. We hebben nu actuele vacatures bij DBK.

Bekijk onze vacatures

Traineeship

Het traineeship van DBK is bedoeld voor professionals die al enige kennis op het gebied van fact based marketing hebben. De duur van het traineeship is drie maanden. Je wordt in deze drie maanden opgeleid tot een volwaardige ‘Master in online business’!

Meer weten over een Traineeship?

DBK Talent Program

Iedere nieuwe DBK’er komt in het Talent Program. Je wordt voorzien van veel kennis op het gebied van online marketing & fact based marketing.

Meer weten over het Talent Program?

Kennis

DBK heeft werknemers met verschillende expertises. In een snel veranderende online markt, is het goed om deze kennis te delen, zodat iedereen op de hoogte is van veranderingen en ontwikkelingen. Wij organiseren regelmatig Powersessies om de kennis van medewerkers up-to-date te houden en om specifieke kennis te delen. Tijdens vorige Powersessies zijn onder andere behandeld: Google Analytics Basis, Google Analytics Advanced, Privacy, Adwords, Retargeting en Google Tag Manager.

Meer weten over kennis?

Ook een online eindbaas worden?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Afspraak maken

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!