Marketing voor het mkb

Heb je niet de tijd of de juiste mensen voor online marketing? Overweeg eens om het uit te besteden. Bekijk de mogelijkheden bij DBK.

Marketing voor het mkb

Marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor bedrijven in het mkb. Wil je ook graag aan de slag met marketing, maar heb je zelf niet de tijd of de mensen om een een strategie uit te denken en uit te voeren? Dan is het de moeite waard om op zoek te gaan naar een geschikte partner. DBK is zo’n partner. Wij zijn experts in online marketing. Wij zorgen ervoor dat jouw website vindbaar is in zoekmachines en dat online marketingcampagnes optimaal uitgevoerd worden. Samen vergroten we jouw online succes. Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom met ons in contact, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kom in contact

Over ons

Sinds 2012 verzorgen wij de online marketing van verschillende bedrijven. Wij werken op basis van cijfers. Voor ons is data cruciaal, want zonder data is sturen onmogelijk. Daarom zorgen we, voordat we beginnen, dat Google Analytics goed ingesteld staat. Dit betekent dat we checken of de data ‘schoon’ is en dat we doelen instellen, zodat we goed kunnen meten wat de marketing oplevert. Wanneer dit is geregeld gaan we van start. Dit is de start voor groei van jouw online business. We werken op basis van jouw wensen en nemen de data als uitgangspunt. Bij ons ben je op de juiste plek voor het uitbesteden van je online marketing. Bekijk hieronder een aantal van onze samenwerkingen.

Bekijk onze cases

Oneindige mogelijkheden

Het uitbesteden van de online marketing kan op vele manieren. De volgende diensten doen wij voor jou:

✔  Strategie ontwikkeling
✔  Web analytics
✔  Website ontwerp
✔  Adverteren
✔  Banner ontwikkeling

Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Eén ding is zeker, wij regelen alles voor jouw organisatie. Je hoeft niet elke keer met andere partijen te schakelen. In een gesprek kijken we wat er nodig is en wat de mogelijkheden zijn. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Kom in contact Over DBK

Meer weten over marketing voor het mkb?

Neem gerust contact op met DBK en kom eens langs voor een kop koffie.

Kom in contact ➝

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!