Marketingbureau

Op zoek naar een marketingbureau?

Marketing bij DBK

DBK is een marketingbureau, gespecialiseerd in online markting. Van zoekmachineoptimalisatie tot affiliate marketing en van social media advertising tot adverteren via Google of Bing, we zijn van alle markten thuis. Heeft jouw bedrijf ook de ambitie om online te groeien? Maar weet je niet precies hoe je dit aan moet pakken? Indien je overweegt de online marketing uit te besteden aan een online marketing bedrijf, ben je bij DBK aan het juiste adres. Start nu met online marketing en laat jouw organisatie groeien!

Wil je weten wat DBK voor jouw organisatie kan betekenen?

Vraag naar de mogelijkheden ➝

DBK | Masters in Online Business

Wij geloven in Data Driven Marketing. Wanneer jij de data niet op orde hebt, kan jouw bedrijf niet de juiste beslissingen maken op het gebied van online marketing. Wij helpen jou met het creëren van één centrale plek waar alle data beschikbaar is die jij nodig hebt. Vervolgens sturen we jouw bedrijf op basis van cijfers. Daarnaast hanteren wij voor online marketing onze eigen werkwijze. Wij gaan samen met onze opdrachtgevers de uitdaging aan. Wij helpen hen met het optimaliseren van verschillende online marketingkanalen met als doel meer leads binnen te halen. Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk onze werkwijze.

Onze werkwijze ➝

Wat we doen

Wat regelen wij voor jouw organisatie omtrent online marketing? DBK heeft veel diensten waarmee online succes wordt behaald. Een aantal van deze diensten:

✔  Conversie optimalisatie
✔  Social media advertising
✔  Banner ontwikkeling
✔  Website ontwikkeling
✔  E-mail marketing

Samen met ons de uitdaging aangaan voor het verbeteren van de online marketing? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden.

Ja, ik wil een afspraak maken

Meer weten over marketingbureau DBK?

Wil je jouw business ook naar een hoger niveau tillen? Neem dan gerust contact op met DBK en kom eens langs voor een kop koffie.

Kom in contact ➝

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!