Online marketing bedrijf

Laat jouw organisatie online groeien

Wat doet een online marketing bedrijf?

Een online marketing bedrijf helpt jouw business online groeien. Dit is dus precies wat wij doen. Heeft jouw bedrijf meer organische bezoekers nodig of kan er meer uit het betaalde verkeer worden gehaald? Bereken direct hoeveel bezoekers je nodig hebt om jouw gewenste omzet te realiseren.

Meer over onze werkwijze

Masters in Online Business

Bij DBK werken Masters in Online Business. Ons team bestaat uit 10 hardwerkende specialisten. Data staat bij ons centraal. Zonder data is het als bedrijf in de online marketing niet mogelijk om te werken. Wij sturen namelijk op basis van cijfers zodat alles meetbaar is en blijft. Samen met jou kijken we naar de strategie en stellen we doelstellingen op. Op basis van de doelstellingen bekijken we welke online marketingkanalen succesvol zijn om jouw business te laten groeien.

Diensten van DBK

Wij zijn van mening dat een online marketing bedrijf alles moet kunnen regelen. Daarom zijn bij ons de mogelijkheden eindeloos. Een aantal van de diensten die wij aanbieden zijn:

✔  Strategie ontwikkelen
✔  Tag Management
✔  Usability testing
✔  Website ontwerpen
✔  E-mail marketing

Wij regelen alles van A tot Z. Je kunt er ook voor kiezen om maar één onderdeel, bijvoorbeeld SEA, door ons te laten doen. Bij DBK is alles mogelijk! Samen kijken we wat er mogelijk en nodig is. Ben jij klaar om de uitdaging met ons aan te gaan? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie. Natuurlijk komen wij ook graag bij jou langs!

Meer weten over online marketing bij DBK?

Wil je jouw online business ook naar een hoger niveau tillen? Neem dan gerust contact op met DBK en kom eens langs voor een kop koffie.

Kom in contact ➝

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!