Online marketing Heerenveen

Een goede online strategie wordt steeds belangrijker. Maar voor een goede strategie is ook tijd en kennis nodig. Ontbreekt dit in jouw bedrijf, maar wil je toch online marketing inzetten om jouw product of dienst aan de man te brengen? Dan kan DBK je helpen. Wij zijn een allround online marketing bureau. Dat betekent dat we alles op het gebied van online marketing voor je kunnen regelen. Van Search Engine Advertising (SEA) tot affiliate marketing. En zelfs het design en onderhoud van jouw website.

Over ons

  • Masters in Online Business
  • Strategie ontwikkeling
  • Jouw succes is ons brood
  • Web Development

Online marketing in Heerenveen

Heeft jouw bedrijf ook de ambitie om online te groeien? Maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Wij van DBK staan graag voor je klaar als jouw partner in online business. Hiervoor bepalen we samen de, formuleren we meetbare doelstellingen en gaan we voor online succes!

DBK | Masters in Online Business

Wij geloven in Data Driven Marketing. Dit houdt in dat we sturen op basis van cijfers. Geen giswerk, maar feiten. Daarnaast hanteren wij voor online marketing onze eigen werkwijze. Wij gaan samen met onze opdrachtgevers de uitdaging aan.

DBK zit in Heerenveen. Een beetje Fries trots is daar wel op z’n plek. Met meerdere Fries sprekende online marketeers en web developers kun je als Fries sprekende ondernemer bij ons in je eigen taal communiceren. Diverse Friese ondernemers gingen je voor, zoals de eigenaar van Cars, Cola & Coins. Wij hebben de website ontwikkeld en onderhouden de online marketingkanalen van Cars, Cola & Coins.

Dit is hoe wij werken

Diensten voor online marketing Heerenveen

Wat regelen wij voor jouw organisatie omtrent online marketing? DBK heeft veel diensten waarmee online succes wordt behaald. Een aantal van deze diensten:

✔  Conversie optimalisatie

✔  Social media advertising

✔  Banner ontwikkeling

✔  Website ontwikkeling

✔  E-mail marketing

Wil je samen met ons jouw online marketing aanpakken? Neem dan meteen contact met ons op. Samen bespreken we onder het genot van De Beste Koffie de mogelijkheden van online marketing in Heerenveen en omstreken.

Onze werkwijze Ja, ik wil een afspraak maken

Bekijk DBK op LinkedIn.

Wist je dat voor 2019 een omzetstijging van 15% voor online bedrijven wordt verwacht?

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!