Online marketing uitbesteden

Heb je niet de tijd of de juiste mensen voor online marketing? Besteed het uit! Bekijk de mogelijkheden bij DBK.

Online marketing uitbesteden

Het is zover. Je hebt een website en bent klaar om jouw product of dienst te verkopen. Hiervoor heb je bezoekers nodig die naar dit product of dienst op zoek zijn. Maar hoe krijg je deze bezoekers als ze je niet kunnen vinden in de zoekmachines? Zelf kom je er niet helemaal uit en daarom wil je de online marketing uitbesteden. Je bent nu alleen nog op zoek naar een geschikte partner. DBK is die partner. Wij zorgen ervoor dat jouw website vindbaar is in de zoekmachines. Samen vergroten we jouw online succes. Bekijk direct onze werkwijze.

Dit is hoe wij werken

Over ons

Sinds 2012 verzorgen wij de online marketing van verschillende bedrijven. Wij werken op basis van cijfers. Voor ons is data cruciaal want zonder data is sturen onmogelijk. Om het nog makkelijker te maken zorgen wij er ook nog eens voor dat deze data op één centrale plek staat, het dashboard. Wanneer dit is geregeld gaan we van start. Dit is de start voor groei van jouw online business. We werken op basis van jouw wensen en nemen het dashboard als uitgangspunt. Bij ons ben je op de juiste plek voor het uitbesteden van je online marketing. Bekijk hieronder een aantal van onze samenwerkingen.

Bekijk onze cases

Oneindige mogelijkheden

Het uitbesteden van de online marketing kan op vele manieren. De volgende diensten doen wij voor jou:

✔  Strategie ontwikkeling
✔  Web analytics
✔  Website ontwerp
✔  Adverteren
✔  Banner ontwikkeling

Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Eén ding is zeker, wij regelen alles voor jouw organisatie. Je hoeft niet elke keer met andere partijen te schakelen. In een gesprek kijken we wat er nodig is en wat de mogelijkheden zijn. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Kom in contact Over DBK

Meer weten over online marketing uitbesteden bij DBK?

Wil je jouw online business ook naar een hoger niveau tillen? Neem dan gerust contact op met DBK en kom eens langs voor een kop koffie.

Kom in contact ➝

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!