Web development

Een website laten maken? DBK doet het voor je. Met slimme code bouwen we een prettig werkende website voor je. Meer weten?

Web development bij DBK

Bij DBK hebben we al jaren ervaring met web development. We maken we snelle en gebruiksvriendelijke websites. Ook op het gebied van design pakken we graag uit. Onze developers bouwen aan de meest complexe vraagstukken en vertalen deze naar slim gebouwde code. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo maken we de perfecte website voor jouw business.

Wil je jouw website laten bouwen door de masters van DBK? Wij gaan graag voor je aan de slag. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen, en daarmee gaan onze developers aan het werk. We houden van open source. Daarom werken we bij voorkeur met WordPress. Met de ervaring die we in huis hebben zijn we in staat iedere website een unieke eigen stijl te geven.

Meer weten?

Webdesign

De uitstraling van je website is belangrijk. Een website is het visitekaartje van nu, dat weten we bij DBK maar al te goed. Daarnaast vinden we het cruciaal dat een website gebruiksvriendelijk en natuurlijk conversiegericht is.

Om goed vindbaar te zijn en bezoekers de informatie te tonen waar ze naar op zoek zijn, zijn landingspagina’s nodig. Het schrijven van conversiegerichte landingspagina’s is ontzettend belangrijk. Via landingspagina’s kun je bezoekers informatie tonen en aanzetten tot een conversie. Dit is echter niet eenvoudig. Een conversiegerichte landingspagina moet genoeg content bevatten, relevante informatie bieden, foutloos geschreven zijn én gestuurd worden op conversies. Bekijk bijvoorbeeld onze case voor het Dolfinarium, of één van onze andere webdesign cases.

Bekijk onze cases

Gebruiksvriendelijk

Bij DBK ontwikkelen we gebruiksvriendelijke websites. Niet alleen voor de bezoeker, maar ook voor jou. We werken graag met WordPress. Hierin bouwen we volledig aanpasbare templates met alle mogelijkheden die voor jouw business van belang zijn. Wil je dat we later nog een functionaliteit toevoegen? Ook dat is mogelijk.

Zelf nieuwe landingspagina’s maken is gemakkelijk. Hiervoor heb je geen kennis van coderen nodig. Wil je de SEO-werkzaamheden liever uitbesteden? Dat kan ook. Onze online marketeers hebben goede kennis van SEO en schrijven de beste conversiegerichte landingspagina’s.

Meer over onze diensten

Meer weten over web development bij DBK?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Kom in contact

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!