Webdesign bureau

Een website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Wil je een website laten ontwikkelen? Wij helpen je graag.

Tijd voor een nieuwe website?

Een website is het visitekaartje van nu. Daarom is uitstraling van je website belangrijk. Maar ook gebruiksvriendelijkheid en snelheid zijn cruciaal. Bovendien wil je natuurlijk dat jouw website conversiegericht is. Bij DBK hebben we ruime ervaring met het bouwen van websites. Daarom weten we als geen ander welke elementen een goede website bevat en hoe dit mooi in het design verwerkt kan worden.

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen, en daarmee gaan onze developers aan het werk. Bij voorkeur werken we met WordPress, een open source software. Met de ervaring die we in huis hebben zijn we in staat iedere website een unieke eigen stijl te geven.

Webdesign bij DBK

Een goed ontwikkelde website is belangrijk. Onze ervaren developers kunnen zelfs de meest complexe vraagstukken vertalen naar slim gebouwde code.

Bij het bouwen van een website, zorgen we er altijd voor dat de website goed vindbaar zal zijn in zoekmachines. Hiervoor optimaliseren we de techniek achter de website voor SEO (Search Engine Optimization). Daarnaast zijn landingspagina’s nodig, want via landingspagina’s kun je bezoekers informatie tonen en aanzetten tot een conversie. Wij zorgen ervoor dat de opmaak voor deze landingspagina’s conversiegericht is. Een landingspagina moet genoeg content bevatten, relevante informatie bieden, foutloos geschreven zijn én gestuurd worden op conversies. Bekijk bijvoorbeeld onze case voor het Dolfinarium, of één van onze andere webdesign cases.

Bekijk onze cases

Marketing & app development

DBK is niet alleen een webdesign bureau, maar ook een online marketingbureau! Je kunt dus voor al jouw online zaken bij ons terecht. Van zoekmachine optimalisatie tot affiliatemarketing, en van social media advertising tot e-mailmarketing, wij helpen je verder.

Daarnaast zijn we ook een kei in app development. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld voor Kenonz de KENMIJ app. Deze app is vergelijkbaar met Tinder. Je beantwoordt vragen met ‘ja’ of ‘nee’ door naar links of rechts te swipen. Wanneer je alle vragen beantwoord hebt, maakt de app een overzicht van jouw competenties, hobby’s, interesses, ambities en fitheid. Hier ontvangt de kandidaat een persoonlijk rapport van.

Meer weten?

Vraag naar de mogelijkheden

Meer informatie over webdesign bij DBK?

Kom met ons in contact, we bespreken graag de mogelijkheden!

Kom in contact

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!