Webdesign

Een website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Wil je een website laten ontwikkelen? Wij helpen je graag.

Tijd voor een nieuwe website?

De uitstraling van je website is belangrijk. Een website is het visitekaartje van nu, dat weten we bij DBK maar al te goed. Daarnaast vinden we het cruciaal dat een website gebruiksvriendelijk en natuurlijk conversiegericht is. Wil je een website laten maken? Wij gaan graag voor je aan de slag.

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen, en daarmee gaan onze developers aan het werk. We houden van open source. Bij voorkeur werken we met WordPress. Met de ervaring die we in huis hebben zijn we in staat iedere website een unieke eigen stijl te geven.

Lees meer over onze werkwijze

Webdesign bij DBK

Een goed ontwikkelde website is prettig. Onze ervaren developers kunnen zelfs de meest complexe vraagstukken vertalen naar slim gebouwde code. Wij gaan graag de uitdaging met je aan en bouwen een prettig werkende website voor je.

We gaan verder dan alleen het bouwen van de website. Om goed vindbaar te zijn en bezoekers de informatie te tonen waar ze naar op zoek zijn, zijn landingspagina’s nodig. Het schrijven van conversiegerichte landingspagina’s is ontzettend belangrijk. Via landingspagina’s kun je bezoekers informatie tonen en aanzetten tot een conversie. Dit is echter niet eenvoudig. Een conversiegerichte landingspagina moet genoeg content bevatten, relevante informatie bieden, foutloos geschreven zijn én gestuurd worden op conversies. Bekijk bijvoorbeeld onze case voor e-Village, of één van onze andere webdesign cases.

Bekijk onze cases

Marketing & app development

Naast web development zijn we ook een kei in online marketing. Van zoekmachine optimalisatie tot affiliatemarketing, en van social media advertising tot e-mailmarketing, wij kunnen je uit de brand helpen.

Ook in app development zijn we thuis. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld voor Kenonz de KENMIJ app. Deze app is vergelijkbaar met Tinder. Je beantwoordt vragen met ‘ja’ of ‘nee’ door naar links of rechts te swipen. Wanneer je alle vragen beantwoord hebt, maakt de app een overzicht van jouw competenties, hobby’s, interesses, ambities en fitheid. Hier ontvangt de kandidaat een persoonlijk rapport van.

Meer weten?

Vraag naar de mogelijkheden

Meer weten over webdesign bij DBK?

Kom eens langs voor een kopje koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Kom in contact

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!