Case: Osdorpplein

Met Friese trots presenteert DBK de nieuwe site van het Amsterdamse Osdorpplein! In een oogopslag zie je de hotspots van het plein op de interactieve header. Navigeer eenvoudig door de site, zoals je dat in het echt ook zou doen!

Informeer naar de mogelijkheden Bezoek de website

  • Conversie optimalisatie
  • Tag Management
  • Toegankelijkheid
  • Usability
  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling

Interactieve website | Online marketing setup

Een visueel sterke, interactieve en zeer gebruiksvriendelijke website voor Osdorpplein!

Een onderscheidend stukje Amsterdam

Het in Amsterdam Nieuw-West gelegen Osdorpplein is volop in ontwikkeling. En dat mag gezien worden! De opdracht voor DBK was om de nieuwe site als uithangbord te laten dienen, met als doel om online bezoekers te enthousiasmeren voor alles waar het Osdorpplein zich mee onderscheidt. Een uniek stukje Amsterdam met veel potentie op woon-, winkel- en cultureel gebied. En dat is gelukt!

Een onderscheidende website!

Het bovenaanzicht van de Sloterplas verraadt meteen de aantrekkelijkheid van het Osdorpplein. De interactieve kaart is door DBK zo gemaakt, dat de beheerders van de site deze zelf kunnen aanpassen en er nieuwe hotspots aan toe kunnen voegen. De ontwikkeling van het plein hoeft dus niet stil komen te staan als het aan DBK ligt. Dit geldt zelfs voor de plattegronden van bijvoorbeeld shopgelegenheden en horeca!

Wanneer bezoekers de site verder verkennen, valt het gebruiksgemak en de snelheid van de site op. DBK staat voor een fijne en gemakkelijke gebruikerservaring. Bezoekers worden – ongeremd door afleiding en concessies in snelheid – geïnformeerd en geënthousiasmeerd over en voor het plein, terwijl de sitebeheerders zonder afhankelijkheid content kunnen aanpassen, toevoegen en verwijderen.

Bij het bouwen van de website heeft DBK rekening gehouden met technische SEO (Search Engine Optimization) optimalisatie, zodat de juiste voorwaarden zijn gecreëerd voor de online vindbaarheid. De website is gebruiksvriendelijk, visueel sterk in alle opzichten en past zich moeiteloos aan op mobiele devices. Tot slot is er een API koppeling gerealiseerd met het evenementensysteem van Meervaart, waardoor de evenementen van Meervaart in de eigen ‘look and feel’ toonbaar zijn op de site van het Osdorpplein. Kortom: een onderscheidende website op maat, die informatief, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is!

Onze specialisten

Afbeelding van specialist

Guido

Verantwoordelijk voor:

Development
Afbeelding van specialist

IJje-Roel

Verantwoordelijk voor:

Design

Ook een online eindbaas worden?

Plan hier een afspraak om tijdens een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken!

Afspraak maken
Vorige case

DeHaan Advocaten en Notarissen

Bekijk ook andere klant projecten en ontdek wat strategie op basis van echte cijfers kan opleveren.

Volgende case

Spoedtest.nl

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!