Online marketing Friesland

Op zoek naar een online marketing partner in Friesland? DBK helpt je verder. Gewoon vanuit Heerenveen.

Online marketing in Friesland

DBK is een online marketingbureau in Friesland. Vanuit ons kantoor in Heerenveen helpen wij bedrijven aan de hand van een succesvolle online marketingstrategie meer omzet te behalen.

Hierbij zetten we verschillende online marketingkanalen in, zoals SEA (Search Engine Advertising), social media advertising,
e-mailmarketing en SEO (Search Engine Optimization).

Wil jij weten wat we voor jouw business kunnen betekenen? Kom dan langs voor een kop koffie en een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact met ons op

Onze werkwijze

Bij DBK geloven wij dat digitaal een ambacht is. Bij het uitvoeren van deze ambacht spelen verschillende indicatoren een rol. Deze indicatoren zijn gewenste omzet, gemiddelde klantwaarde en conversieratio. Deze factoren bepalen hoeveel verkeer er op jouw website nodig is om de gewenste omzet te behalen. Bij DBK noemen we dit de omgekeerde ROI (Return On Investment). Bekijk onze homepage en vul onze Omgekeerde ROI-tool direct in!

Op basis van de omgekeerde ROI, beslissen we samen met jou hoe we het benodigde aantal websitebezoekers gaan bereiken. Denk hierbij aan adverteren via Google Ads, social media advertising, een SEO-strategie, en meer.

Bekijk onze homepage

Onze cases

Wij werken elke dag weer met trots voor onze opdrachtgevers. Dit laten we dan ook graag zien. We zijn in alle sectoren thuis. Bijvoorbeeld in de reisbranche, waar wij door middel van online marketing zoveel mogelijk boekingen binnenhalen voor Snowtime Travel. Of in de interieurbranche, waar wij alle online marketing uit handen nemen voor Easysit.

Ben je benieuwd naar meer van onze cases? Een greep uit onze samenwerkingen kun je vinden op onze website.

Bekijk al onze cases

Wil je meer weten over online marketing Friesland?

Kom eens bij ons langs. Met een goede kop koffie erbij leggen we in een gratis adviesgesprek graag meer uit.

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

Waar zitten we?

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!