Website ontwerpen

Een website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Wil je een website laten ontwerpen? Wij helpen je graag.

Een website laten maken?

Een website is jouw online visitekaartje. Daarom zijn de uitstraling, de snelheid en het gebruiksgemak van je website cruciaal. Allemaal dragen ze bij aan een positieve online ontmoeting met jouw business. Bovendien wil je natuurlijk dat jouw website conversiegericht is, want je wilt natuurlijk het liefst dat jouw online bezoekers uiteindelijk klanten worden. Bij DBK weten we als geen ander hoe we dit voor elkaar krijgen. We hebben ruime ervaring in het ontwerpen van websites. We weten welke elementen een goede website bevat en hoe we dit in het design verwerken.

Ben je benieuwd wat we voor jouw business kunnen betekenen? Kom dan met ons in contact, we bespreken graag de mogelijkheden.

Kom in contact

Website ontwerpen bij DBK

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen, en daarmee gaan onze developers aan het werk. Bij voorkeur werken we met WordPress, een open source software. Met de ervaring die we in huis hebben zijn we in staat iedere website een unieke eigen stijl te geven. Onze ervaren developers kunnen zelfs de meest complexe vraagstukken vertalen naar slim gebouwde code.

Bij het bouwen van een website, zorgen we er altijd voor dat de website goed vindbaar zal zijn in zoekmachines. Hiervoor optimaliseren we de techniek achter de website voor SEO (Search Engine Optimization). Daarnaast zijn landingspagina’s nodig, want via landingspagina’s kun je bezoekers informatie tonen en aanzetten tot een conversie. Wij zorgen ervoor dat de opmaak voor deze landingspagina’s conversiegericht is. Een landingspagina moet genoeg content bevatten, relevante informatie bieden, foutloos geschreven zijn én gestuurd worden op conversies. Bekijk bijvoorbeeld onze case voor het Dolfinarium, of één van onze andere webdesign cases.

Bekijk onze cases

Marketing & app development

DBK is niet alleen een webdesign bureau, maar ook een online marketingbureau! Je kunt dus voor al jouw online zaken bij ons terecht. Van zoekmachine optimalisatie tot affiliatemarketing, en van social media advertising tot e-mailmarketing, wij helpen je verder.

Wil je een app laten ontwikkelen? Dat kunnen we ook! Bekijk bijvoorbeeld eens onze case voor Kenonz, voor wie we de KENMIJ app ontwikkelden. Deze app is vergelijkbaar met Tinder. Je beantwoordt vragen met ‘ja’ of ‘nee’ door naar links of rechts te swipen. Wanneer je alle vragen beantwoord hebt, maakt de app een overzicht van jouw competenties, hobby’s, interesses, ambities en fitheid. Hier ontvangt de kandidaat een persoonlijk rapport van.

Wil je meer weten over onze marketingdiensten of app development bij DBK?

Vraag naar de mogelijkheden

Jouw website laten ontwerpen door DBK?

Kom met ons in contact, we bespreken graag de mogelijkheden!

Kom in contact

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!