Website ontwikkeling

Een website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Ben je op zoek naar een partner voor website ontwikkeling?

Een website laten ontwikkelen?

Een positieve online ontmoeting met jouw business creëren? Dan is het belangrijk dat jouw website tip top in orde is. De uitstraling, de snelheid en het gebruiksgemak van je website zijn cruciaal. Bovendien wil je natuurlijk dat jouw website conversiegericht is, want je wilt natuurlijk het liefst dat jouw online bezoekers uiteindelijk klanten worden. Bij DBK hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen van websites. We weten welke elementen een goede website bevat en hoe we dit in het design verwerken.

Ben je benieuwd wat we voor jouw business kunnen betekenen? Kom dan met ons in contact, we bespreken graag de mogelijkheden.

Kom in contact

Website ontwikkeling bij DBK

We bespreken jouw wensen, en aan de hand daarvan gaan onze developers aan de bak. We werken graag met WordPress, een open source software. We geven iedere website die we maken een unieke eigen stijl. Onze ervaren developers kunnen zelfs de meest complexe vraagstukken vertalen naar slim gebouwde code.

We vinden het belangrijk dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines. Hiervoor optimaliseren we de techniek achter de website voor SEO (Search Engine Optimization). Daarvoor zijn ook landingspagina’s nodig, waarop de bezoeker direct de informatie kan vinden die hij/zij nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat de opmaak voor deze landingspagina’s conversiegericht is. Een landingspagina moet goede content bevatten, relevante informatie bieden, foutloos geschreven zijn én gestuurd worden op conversies. Bekijk bijvoorbeeld onze case voor het Dolfinarium, of één van onze andere webdesign cases.

Bekijk onze cases

Marketing & app development

DBK is niet alleen een webdesign bureau, maar ook een online marketingbureau! Je kunt dus voor al jouw online zaken bij ons terecht. Van zoekmachine optimalisatie tot affiliatemarketing, en van social media advertising tot e-mailmarketing, wij helpen je verder.

Wil je een app laten ontwikkelen? Dat kunnen we ook! Bekijk bijvoorbeeld eens onze case voor Kenonz, voor wie we de KENMIJ app ontwikkelden. Deze app is vergelijkbaar met Tinder. Je beantwoordt vragen met ‘ja’ of ‘nee’ door naar links of rechts te swipen. Wanneer je alle vragen beantwoord hebt, maakt de app een overzicht van jouw competenties, hobby’s, interesses, ambities en fitheid. Hier ontvangt de kandidaat een persoonlijk rapport van.

Wil je meer weten over onze marketingdiensten of app development bij DBK?

Vraag naar de mogelijkheden

Jouw website laten ontwikkelen door DBK?

Kom met ons in contact, we bespreken graag de mogelijkheden!

Kom in contact

Wij werken met trots voor o.a. de volgende organisaties:

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!