300% groei door succesvolle SEO

Hoe krijg je dit voor elkaar?

Schermafbeelding 2021-05-04 173830

Wij zijn erin geslaagd om in drie maanden tijd het organisch bezoek naar de website te verhogen naar wekelijks 20.000 gebruikers! In dit artikel benoemen we de onderdelen waar je op moet letten en geven we een aantal handige tips.

Zorg ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid van de website op ieder apparaat optimaal is, zodat de bezoeker begrijpt hoe de website in elkaar steekt en direct een vervolgstap zet.

De slimme SEO trucjes

Hoe optimaliseer je de SEO? Zorg voor een hoge relevantie van je website met het toepassen van ‘Structured Data’. Hiermee geef je betekenis en context aan de informatie. Het is een hulpmiddel waardoor zoekmachines de content beter gaan begrijpen. Dit doen we ook met linkbuilding. Voldoende interne links op de website zorgt voor herkenning en een duidelijke structuur.

Relevantie is key

De kwaliteit van je content en landingspagina’s verhogen we met het gebruik van de SERP-Simulator en de WASP-tool. Met deze hulpmiddelen zorgen we voor kwalitatief hoogwaardige content en een goede aansluiting van de zoekopdracht op de vertoning. SEO draait om relevant zijn.

Als laatste tip raden we aan om met WordPress te werken. Met dit systeem zorg je ervoor dat de zoekwoorden voldoende terugkomen in de tekst, en de teksten een optimale leesbaarheid hebben.

Hoe zorg je voor een goede leesbaarheid?

  • Maak de alinea’s niet langer dan 300 woorden.
  • Gebruik voldoende signaalwoorden.
  • Maak gebruik van bullets.

Wil jij ook succesvolle SEO? Neem dan contact op met DBK.

Kom in contact

We helpen je graag! Weten hoe?

Check onze werkwijze nu!